På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Persondataforordningen (GDPR)

Status og vejen frem: Alle virksomheder, der håndterer persondata, skal efterleve GDPR. Den danske fortolkning af forordningen er lige på trapperne. DI inviterer derfor til konference om emnet, så din virksomhed kan komme godt videre og blive klar til 25. maj 2018, hvor forordningen får virkning.

Persondataforordningen har direkte virkning i Danmark. Siden forordningens vedtagelse har Justitsministeriet i samarbejde med Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen været i gang med et analysearbejde for at indrette dansk lovgivning i overensstemmelse med forordningens regler. Dette analysearbejde vil munde ud i en betænkning, der præsenteres i maj 2017.
 
Vi har inviteret Datatilsynets direktør, Cristina A. Gulisano, til at give os en status på arbejdet samt en orientering om, hvad vi kan forvente frem mod 25. maj 2018 og ikke mindst efter 25.  maj 2018.

Derudover har vi sammensat et program med interne og eksterne oplægsholdere for at hjælpe din virksomhed videre med arbejdet for at efterleve kravene i persondataforordningen.

Konferencen er målrettet personer i virksomheden, der er ansvarlige eller deltager i implementeringen af persondataforordningen.

Dit udbytte af konferencen vil være:

  • Indblik i den nye betænkning
  • En forståelse for håndtering af din virksomheds persondata
  • Indsigt i, hvordan andre virksomheder håndterer loven

Program

08:30 Ankomst og registrering

09:00 Velkomst fra DI

09:05 Dansk fortolkning af GDPR
Cristina A. Gulisano, direktør, Datatilsynet
Hør den spritnye fortolkning af GDPR i Danmark. Hvad betyder det for din virksomhed, og hvad skal der ske frem til 25. maj 2018. Hvad bliver Datatilsynets rolle nu og fremadrettet?

09:50 HR-data og Ansættelsesretten
Sussi Skovgaard-Holm, advokat og Stine Kenneth Larsen, advokatfuldmægtig, Personalejura, Dansk Industri

Pause

11:00 Håndtering af kundedata - hvordan og hvorfor?
Pia Kirstine Voldmester, advokat (H), partner, Bruun & Hjejle
Forstå, hvordan du skal efterleve lovgivningen i din foretning. Hør, om de vigtigste bestemmelser i forordningen med fokus på kundedata.

12:00 Frokost og netværk

12:30 GDPR set fra et implementeringsperspektiv
TBD/Netcompany
Der er meget lidt tid til at implementere den nødvendige teknik. Hvor svært er det at komme i gang, og hvor skal jeg starte? Hør en it-leverandørs bud, og se nogle praktiske eksempler på GDPR-understøttende løsninger.

13:30 Afslutning og netværk

Praktisk info

Dato:
Torsdag den 15. juni 2017.

Tid:
Kl. 9.00-14.00

Sted:
Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

Pris: 
Deltagelse er gratis.

Har du et fagligt spørgsmål?
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 3364
Mobil: +45 3034 9388
E-mail: ambjdi.dk
Har du et fagligt spørgsmål?
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 4707
Mobil: +45 2291 5081
E-mail: morvdi.dk
Har du et praktisk spørgsmål?
Kontakt image
Administrativ koordinator
Tlf: +45 3377 3787
Mobil: +45 2829 4466
E-mail: mrydi.dk
PUBLISHED: 22-05-2017 LAST MODIFIED: 22-05-2017